Hvordan at spare op til en udbetaling på et hus

Det tager ikke en universitetsuddannelse at realisere højere uddannelse ikke er at få nogen billigere. Du kan også arbejde med en finansiel rådgiver til at vælge en plan. Du skal betale for tjenesten, naturligvis, men nogle mennesker foretrækker bekvemmeligheden ved at have en anden regne det hele ud for dem. Hvis du allerede arbejder med en rådgiver, kan dette være en nemmere løsning.

Tror du, at hele 10% er for stejl en skridt at starte med? Tag et kig på din cash flow fra en anden synsvinkel. Gå over alle de leverandører, du betaler ud af din cash flow hver måned og få tanken om, at disse leverandører er alle på din løn. Er der nogen du kan opsige og fungere uden? Er der nogen du kan skære tilbage fra fuld tid til deltid status? Se bare på de regninger, der ankommer hver måned, og de automatiske gebyrer trækkes fra dine konti, og du vil se præcis hvem der er på din ‘løn’.

Kreditkort kan køre vilde, hvis ikke holdes i skak. En nylig fundet, at folk bruger 12% til 18% mere på fastfood restauranter, når de bruger plast i stedet for kontanter. Så uanset om du betaler med kontanter eller plast, finde ud af hvilke varer du bruger penge på, der ikke passer til dine værdier, derefter foretage justeringer og dumper resten i en opsparingskonto! Du kan også bruge metoden gammeldags kuvert til at genopfinde dit forbrug vaner.

De sidste to er typisk brugt de sidste to bruges typisk som en rigdom oprettelsesværktøj på grund af afkast, men husk, at i tilfælde af traditionelle planer, prisen er lav, normalt 5-6%, og du kan tjene højere afkast ved at investere i andre instrumenter. Teja betaler en præmie på R’er 25.000 om året for en begavelse plan, der blev købt for ham af hans far, selvom han ikke har brug for det med lån rentefrit i 30 dage.

En 529 college spareplan er en type af investeringskonto, der tillader dig at afsætte penge til dit barns uddannelse og lad det vokse skattefri. Den føderale regering ikke vil beskatte dine penge når du tager det ud af kontoen, så længe det er brugt til videregående uddannelse.

Mellem i dag og indgåelsen af vores indkomst-earning dage, en masse kan og vil ske. Vi kunne miste vores job, tage en lønforhøjelse eller mindske, flytte eller blive deaktiveret og ude af stand til at arbejde. Strategizing om den indkomst, vi gør nu at lægge planer for fremtiden er en af de bedste ting vi kan gøre med vores hårdt tjente penge.

Den bedste plan for enhver opsparingskonto er at bidrage regelmæssigt. Hvis du er glemsom type, ligesom Yours Truly, vil derefter oprette en automatisk direkte depositum holde dig på vej til at nå dine økonomiske mål mange arbejdsgivere vil også tillade dig at opdele din lønseddel mellem en opsparing og checkkonto, at gøre automatiske processen endnu lettere for dig.

Kort sagt, var jeg bruger penge på de ting jeg havde brug for og ønskede uden først afgøre, om jeg kunne virkelig råd til dem. Efter overtegne min checkkonto én eller to gange, og skulle betale flere regninger med kreditkort på grund af min mangel på et fungerende budget, besluttede jeg at få reelle og begynder et budget.

Asadi bemærker, at når pengene er stram, ting som sent gebyrer på regninger eller en klient, der ikke betaler til tiden kan være et stort problem. Betale dine gebyrer på rette dato, og tage umage for at sikre, at dine samlinger er på tid og at minimeres de udestående saldi, “han foreslår.

Leave a Reply

Your email address will not be published.