Smart at få rige, investere nyheder & Top historier

Som et samfund Rose vi folk, der gør det rig på aktiemarkedet. Den mest visse ting om aktiemarkedet kan være sin usikkerhed; men over tid, er der nok ingen bedre måde for gennemsnitlige amerikanere til at blive rig end ved investering i aktier. Du kan ikke bare starte picking investeringer og tror alt vil være fint. Men med ingen reel specialiserede færdigheder, kan man begynde at investere.

Som en ung mand, havde han kortsluttede aktier af seks forskellige selskaber, foregribe, at deres andel priserne ville falde. Jeg så, at investere i aktier og obligationer ikke vil tage mig hurtigere til mit bestemmelsessted. Så ønsker jeg at ændre denne vanvittige idé, at du kan blive rig i aktiemarkedet i noget mindre end, lad os sige… 25-30 år!

Dette tal omfatter alle investeret i pensionskasser (tænk pensioner og 401(k) planer) samt dem, der tager sig tid til at købe bestemte bestande som Apple (AAPL), Ford (F) og Facebook (FB). Nu vil vi snakke lidt om et par forskellige typer af investeringer og hvordan man kan analysere dem at se, om de kan være Tiltrækkende for dig.

Når de økonomiske forandringer startede i 2008, tiltrukket fast ejendom en masse velhavende investorer. Hvis du er på udkig efter investeringer til at sætte i en afgiftspligtig konto, bør du kigge på bestande, lav-omsætning materiel gensidige fonde og kommunale obligationer, som du forventer at holde til lang sigt.

Dette er ikke ligesom gå på Charles Schwab, Scottrade eller E-handel og køb og salg lagre. Men taget sammen og fulgt over et helt livsforløb, de grundlæggende regler for smart investering er kraftfuld. Gem $667 pr måned og investere i aktiemarkedet. Hvis du investere det samme beløb i gensidige fonde, vil det blive investeret i forskellige former for både, lagre og finansielle instrumenter, høj risiko og lav risiko så du ikke måske står over samlede tab, selv om en virksomhed gør dårligt.

Uden videre, vil jeg nu beskrive tre eksempler på hvordan en investor virkelig kan få rige fra udbytte. Mens $850 på overfladen ikke kan virke som meget, er det. Denne $850 kommer fra kontoen investeringer. Efter aktiemarkedet kollaps i 2008 flygtede mange investorer på aktiemarkedet.

I stedet læne mod kurv”type investeringer som indeksfonde, gensidige fonde eller fast ejendom-baserede midler såsom Fundrise, selvom de kræver $1.000 til at starte, det er en af de billigste måder at begynde at investere i fast ejendom. INVESTORER ser at en dag priser af bestandene er lav og de begyndte at sælge deres lagre dette er det største problem med aktiemarkedet investorer.

Du har muligheder på hver prispunkt, men eksperter vil generelt advare dig væk fra start med en enkelt bestand, da det æder de fleste af dine små investeringer og efterlader dig med en mangel på diversificering. Tal med din bank eller fast om oprettelse af en automatisk overførsel fra din bankkonto til din investeringskonto at yde regelmæssige bidrag på den samme dag hver måned.

Eksperter på TV vil holde på taler om de nye højder, mens disse investeringer vil holde på at røre nye lavpunkter. Selv om investeringer fortælle os ikke til. Tilbage under dot-com-boom lavede jeg denne fatale fejl. 3. de investerer i aktier og obligationer med disciplin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.