Spare penge Tips fra en New Yorker

Vi får det: bryllupper er dyre. Men du kan reducere omkostningerne uden nogen mangler, godt, hvad der mangler. Du kan tænke, jeg gik i skole for en solid karriere, så penge vil tage sig af sig selv.” Sygeplejersker gør ganske god løn — du er ikke forkert om der. I 2016, sygeplejerske praktiserende læge gjort gennemsnitligt næsten $105,000 om året, registrerede sygeplejersker gjort mere end $72.000 og praktiske og faglige sygeplejersker lavet $44.000 efterspørgsel efter sygeplejersker af alle striber er stigende, med antallet af stillinger forventes at stige mellem 16 og 31%, afhængigt af rollen, i årtiet gennem 2024, ifølge Bureau of Labor Statistics.

Absolut elske rød boks, rart at se det opført her. Det koster typisk min familie af 5 omkring $50 at gå i biografen. Vi startede med at lave Red Box og det er en $1.09 for den hele flok nu! Pop din egen popcorn og det er en endnu bedre deal! Vi har en i vores lokale Albertson og reserve film online og så gå bare afhente det!

Opholder sig væk fra leje til eget steder vil spare dig penge hver uge og en masse, når varen er betalt for. Hvis du er i en virksomhed, computeren går ud og skal være i butikken for en uge, og du bare ikke kan uden det; gå til leje til eget muligvis vil spare din virksomhed. Lad dem vide før tid, det er kun midlertidig, så lej en brugt en, ikke en, der er nye. Du vil spare penge på en ugentlig basis fordi virksomheden kunne miste penge i løbet af ugen.

Da jeg var i tyverne, var jeg ligeglad med hvor meget jeg ville bruge på købmand. Når hylderne i mit køleskab eller spisekammer blev nøgne, jeg ville bare køre til den nærmeste butik og sætte uanset elementer kiggede appetitligt i min vogn. Jeg sjældent hjemmelavede færdigretter, og skulle til at køre til butikken for at få en ingrediens eller to hvis jeg havde en anelse om at koge noget.

Forsikring er et must – det er meget vigtigt at have optimal forsikringspolicer, som de er intet andet end sikre investeringer. Forsikring beskytter pårørende til forsikringsselskabet og indkomst i tilfælde af invaliditet eller død. Man skal forsikre ifølge hans finansielle situation. For eksempel, er der ingen følelse af livsforsikring hvis en person ikke har nogen pårørende og det er meget nødvendigt for hver bilejer at have Bilforsikring.

Planlægger du en tur engang mellem nu og slutningen af året? Hvis ja, holde i sindet flyselskab kan priserne være svingende og usammenhængende, hvilket gør det vanskeligt for at bestemme det bedste tidspunkt at købe billetter købe dem på det forkerte tidspunkt, og du kunne hoste op en masse penge.

Posted in:

Leave a Reply

Your email address will not be published.