Tips til at spare penge på Starbucks

Det synes, prisen på alt fortsætter med at gå op, der kræver folk til at være mere pligtopfyldende om hvordan de bruger deres penge. Problemet er, at på det tidspunkt pant, bil, forsyningsselskaber og kreditkort er betalt, ofte er lidt penge at lægge til side, selvom vi er de bedste lejlighedskøb shoppere rundt! Køb af forsikring produkter gennem en affiliate er helt valgfrit. Hverken køb af forsikringsprodukter gennem banken eller nogen af dets partnere, eller aftalen om ikke at få, eller et forbud mod forbrugeren fra at opnå forsikringsprodukter gennem en uafhængig enhed vil påvirke en eventuel ansøgning om kredit eller den vilkår af enhver eksisterende kreditaftalen med regioner Bank.

Jeg vil sige en anden ting, som vi har gjort, ikke er normal”er, at vi ikke har haft vores børn i børnehaven. Det har ofte betydet en masse skøre tidsplaner, mens jeg har arbejdede forskellige deltidsjob (eller nu, hvor jeg arbejder deltid som en uafhængig kontrahent gennem vores stat for tidlig intervention tjenester for børn), men ikke kun det betyder meget for os at være i stand til at passe vores ki DS, os selv, vi også om døde, da vi betalte så meget for daginstitutioner i den periode på to uger, vi havde to børn i børnehaven (før jeg forlod fuldtidsjob så du kan bare blive hjemme i stedet). Jeg ved, at dette ikke arbejde for alle, men jeg netop kan ikke forestille mig hvordan nogle mennesker er at tjene penge efter at have betalt Dagpleje omkostninger.

Planlæg dine måltider på forhånd og holde sig til en liste mens dagligvarer. Mennesker, der gør fødevarer shopping med en liste, og Køb lidt andet, bruger langt mindre penge end dem, der beslutter hvad de skal købe, når de får at fødevaremarkedet. Den årlige besparelser kunne nemt være hundredvis af dollars.

Igen, hvis du skal betale out-of-pocket for alle eller en del af en procedure, vil du muligvis kunne forhandle en lavere pris ved at tilbyde at betale hurtigt. Hospitaler ønsker ikke at jage patienter til penge, selv om de ofte har til. Hurtig betaling er helt sikkert værd noget at hospitaler og kan resultere i en 10% til 40% rabat.

Haws’ arbejde ligeledes peger på betydningen af forbrugerne ved at blive mere kyndige om, hvordan fødevarer markedsføres og annonceres. For eksempel, der er en almindelig antagelse at dyrere fødevarer er mere nærende, men det er i det store og hele ikke sandt Haws rådgiver shoppere til at ignorere deres gut instinkt at pebret = sund.

Teorien er, at hvis du begrænse dine udgifter til lige hvad du har i din pung, du ikke overforbrug. Det er stor for folk, der ikke har den største selvkontrol, når det drejer sig om udgifter. Eller folk, der har for vane at gøre impulskøb.

Posted in:

Leave a Reply

Your email address will not be published.